Hotel De Bokkepruik

Midden in het betoverende landschap van het Overijsselse Vechtdal vindt u hotel-restaurant en lounge De Bokkepruik in Hardenberg. Een oase van rust dankzij de ligging in een omvangrijke fraaie tuin met eeuwenoude beukenbomen. De achttiende-eeuwse voormalige herberg brengt u terug naar vervlogen tijden.

Al eeuwen staat de familie Koeslag in het knusse onderkomen aan het roer. Sinds 1992 bepalen Heleen Istha-Koeslag en chef-patron Jaap Istha op geheel eigen wijze de koers van het hotel. Zij hebben de drieëntwintig comfortabele, moderne hotelkamers warm en sfeervol ingericht. Iedere kamer biedt uitzicht op de tuin waar bij mooi weer gedineerd wordt. Op koude dagen zorgen diverse open haarden voor een huiselijke, informele sfeer.

Gastbeoordeling

Prima ontbijt, fijne ruime kamer en ‘s avonds heerlijk gegeten in de Brasserie!

De omgeving

Op steenworp afstand van het hotel vindt u de lommerrijke bossen van het Overijsselse Vechtdal en de Sallandse Heuvelrug. Geniet wandelend, fietsend of varend naar hartenlust van de rust en de prachtige natuur. Volg gewoon de Vecht die zich al kronkelend een weg door het schitterende landschap baant. U passeert dan vanzelf allerlei pittoreske dorpjes. Voor de fervente wandelaars is het Vechtdal natuurlijk een bekend onderdeel van het Pieterpad.

Het restaurant

In het sfeervolle à-la-carte restaurant kookt chef-patron Jaap Istha op neoklassieke wijze. De regelmatig wisselende menukaart bestaat uit seizoens- en streekgebonden producten, voornamelijk uit de directe omgeving. De oplettende gast kan de chef-patron in het vroege najaar op wilde paddenstoelenjacht treffen. Op de uitgebreide wijnkaart vindt u altijd een bijpassende wijn bij uw smaakvolle gerecht.

Het Franse Logis-hotels onderscheidt restaurant De Bokkepruik al jaren met een Table Distinguée, de felbegeerde erkenning voor het allerhoogste niveau van excellentie en een verfijnde keuken.

In het lounge-café gebuikt u ontbijt en lunch of nuttigt u tussendoor een drankje. Mis bij het ontbijt vooral de beroemde huisgemaakte jamsoorten van de chef-patron niet.

Vergader- en feestlocatie

Een vergadering of feest organiseren in het betoverende Overijsselse Vechtdal? Informeer bij hotel-restaurant en lounge De Bokkepruik naar de mogelijkheden (info@bokkepruik.nl).

Ervaar eeuwenoude gastvrijheid bij hotel-restaurant en lounge De Bokkepruik en boek nu uw kamer, vergadering of feest.