Arrangementen

Het maakt niet uit waar uw voorkeur naar uit gaat: een romantisch weekendje weg, een culinair evenement of sportief zijn in de bossen van de Nederland. Uw verblijf wordt er met onze Logis arrangementen alleen maar leuker op, er is altijd een mooie aanbieding in één van de Logis hotels voor u beschikbaar! Hieronder staat een overzicht van verschillende arrangementen waarmee wij uw bezoek aan onze Logis hotels aangenaam willen maken. Denk bijvoorbeeld aan een arrangement  Ontdek Logis of geniet maar liefst 4 dagen met ons arrangement Natuurlijk Nederland. Mogen wij u binnenkort verwennen? Logis hotels vindt u verspreid door heel Nederland. Voor iedere stemming, voor ieder thema is er wel een geschikte Logis te vinden! U kunt gemakkelijk en eenvoudig direct online reserveren via deze website. Wij garanderen u de beste prijs en de beste voorwaarden bij een rechtstreekse boeking in iedere van onze Logis hotels.

Om de opening van onze hotels na de versoepeling van de maatregelen i.v.m. het corona-virus te vieren, hebben we een speciale culinaire aanbieding voor onze gasten:

Informatie hierover vindt u op Vier Seizoenen Arrangement

Natuurlijk Nederland

Lekker wandelen en fietsen door de natuur! Bij Logis Holland ontdekt u de mooiste plekjes van Nederland met ons Natuurlijk Nederland Arrangement. Al onze hotels bieden bepaalde faciliteiten aan voor fietsers, zoals fietsverhuur, fietsenstalling en oplaadpunten voor elektrische fietsen. Maak een actieve en ontspannen fietstocht en geniet van de gastvrijheid die onze hotels te bieden hebben. Boek nu een fietsvakantie via Logis Holland!

meer info

Ontdek Logis!

Ontdek de mooiste plekken van Nederland! De familiehotels van Logis zijn nu behalve in Frankrijk, ook door heel Nederland verspreid. U heeft de keuze uit wel 17 familiehotels van Logis in Nederland. Het ‘Ontdek Logis!’ hotelarrangement is een ideale manier om deze mooie plekken te bezichtigen. Cultuur, natuur, persoonlijkheid en uitstekende gastvrijheid zijn kernwaarden van deze unieke hotelketen!

meer info

Wonderlijk Wandelen

Bent u ook een liefhebber van wandelen? Onze hotels bevinden zich in een natuurrijke omgeving en bieden u de mogelijkheid tot het maken van heerlijke wandelingen. Doorkruist u de bossen, struint u langs het water of maakt u een mooie stadswandeling door een pittoresk plaatsje? Reserveer een arrangement bij één van onze hotels en kom na een wandeling “thuis” en geniet van een heerlijk diner.

meer info

Culinair arrangement Logis Hotel De Tuinkamer

Wees welkom bij de mooiste en meest gastvrije hotelketen van Nederland! Genieten is van alle tijden; of het nu lente, zomer, herfst of winter is, bij de Logis hotels laat elk seizoen zich van zijn mooiste kant zien! Logis Hotel De Tuinkamer is onderscheiden met een Table Distinguee van Logis, een teken voor een verfijnde keuken. De Tuinkamer heeft dan ook diverse culinaire arrangementen. Tevens heeft het restaurant sinds 2005 een Bib Gourmand van de Michelin, een teken van een uistekende prijs/kwaliteit.

meer info

Rivierenland Arrangement Logis Hotel Hoogeerd

Wees welkom bij de mooiste en meest gastvrije hotelketen van Nederland! Genieten is van alle tijden; of het nu lente, zomer, herfst of winter is, bij de Logis hotels laat elk seizoen zich van zijn mooiste kant zien!  Logis Hotel Hoogeerd heeft een uitgebreid arrangement samengesteld om u te laten genieten van het land van Maas en Waal.

meer info

Culinair arrangement BonAparte

Wees welkom bij de mooiste en meest gastvrije hotelketen van Nederland! Bent u liefhebber van culinair genieten, bij ons in de Achterhoek bent u aan het juiste adres. Onze keukenbrigade is verheugd wanneer het culinaire arrangement wordt geboekt.  Dit is voor de brigade van BonAparte de uitgelezen kans om te laten zien wat ze in huis hebben. Genieten pur Sang! Tussen het tafelen door maakt u een lekker wandeling in de parktuin, komt u tot uzelf in één van de vele leeshoekjes bij ons haardvuur.

meer info

3 daags: Vier de seizoenen bij Logis

Alle 16 Nederlandse Logis hotels zijn geopend. Logis hotels treft u door heel Nederland op veilige locatie's. Plekken waar u rust en ruimte vindt. Alle Logis hotels zijn aangepast conform de richtlijnen van het RIVM. Een hotel verblijf is anders met al deze maatregelen. Maar het is zeker niet minder leuk! Wilt u er even ontspannen tussen uit? Dit kan! De hotelfaciliteiten zijn voor onze hotelgasten toegankelijk. Zo kunt u een avondje heerlijk tafelen in één van de smaakvolle restaurants gevestigd in onze Logis hotels. 

meer info