Logis Hotel BonAparte Lochem

Ontdek het luxe, unieke en eigenzinnige boetiekhotel BonAparte aan de voet van de Lochemse berg in de Achterhoek. Het prachtige monumentale pand uit 1870 staat idyllisch te midden van lommerrijke velden, bossen en vennen. Het pittoreske dorpje Lochem ligt om de hoek.

Eigenaren Harm Oosting en Toni Hoevers staan al jaren garant voor authentieke Achterhoekse gastvrijheid. Hun motto: BonAparte is het beste alternatief voor thuis. Het ontbreekt u inderdaad echt aan niets bij BonAparte. De dertig luxe hotelkamers en het appartement zijn sfeervol en eigenzinnig ingericht. Verder geniet u kosteloos van het binnen(verwen)bad, sauna, solarium, spa en fitnessruimte. En dan is er ook nog de royale parktuin voor de nodige ontspanning.

Beoordeling van een van de gasten

“Zeer gastvrije houding van het personeel, niets was hen teveel. Luxe, ruime, schone en gezellige kamers. Heerlijke ontbijt en fantastisch diner.”

De omgeving

Logis-boetiekhotel BonAparte is het startpunt van de mooiste wandel- en fiets(knooppunt)routes van de Achterhoek. Vrees niet. Fietsen in het bergachtige Achterhoekse coulisselandschap is geen uitputtingsslag. De Lochemse berg, Kale berg en Paasberg zijn vooral het domein van wandelaars. De Achterhoekse fietsroutes leiden om deze bergen heen.

BonAparte en de golfsport gaan goed samen. Boek een BonAparte-golfarrangement en werk aan uw handicap bij de nabijgelegen golfclub.(Mid)dagje de stad in? Het boetiekhotel ligt vlakbij de Hanzesteden Zutphen, Deventer, Enschede en Hengelo.

Het restaurant

Le Delfi, het gezellige BonAparte-restaurant is een absolute must. De Logis-keten kent immers niet zomaar de drie felbegeerde ‘stoofpotten’ toe. Het keurmerk bevestigt dat Le Delfi een stijlvol restaurant is met producten van hoge kwaliteit en een uitstekende service. Geniet van de creaties van chef-kok Hans Wissink. De ingrediënten in zijn vindingrijke klassieke gerechten leiden u ongemerkt naar de Gelderse streek ‘De Achterhoek’. Maitre-sommelier Jeroen Ziel en zijn team adviseren u graag bij uw wijnkeuze. De streekgebonden lunch gebruikt u luxe in het restaurant, informeel in de bar of bij mooi weer gewoon in het gras.

Vergader- en feestlocatie

Een vergadering of feest organiseren in de luxe multifunctionele zalen van boetiekhotel BonAparte? Informeer bij BonAparte naar de mogelijkheden (info@hotelbonaparte.nl).

Proef en beleef zelf authentieke Achterhoekse gastvrijheid en boek nu uw kamer, vergadering of feest bij boetiekhotel BonAparte. Het beste alternatief voor thuis.