Hotel de Villa

Proef authentieke 19de-eeuwse sfeer en ervaar tegelijkertijd modern comfort: welkom in het historische hotel De Villa. U vindt het geheel gerenoveerde monumentale pand in het centrum van het gezellige Brabantse plaatsje Dongen. Subtiel verscholen in het groen van een prachtig oud park.

Eigenaar Henk Kasius zorgt voor uw persoonlijke ontvangst en gastvrij verblijf in het kleinschalige sfeervolle hotel. Alle kamers zijn smaakvol ingericht en hebben een eigen karakter. De honderdtwintig jaar oude balken in de kamers op de tweede verdieping vertellen de geschiedenis van het pand. ’s Zomers is het goed toeven op het terras, in de tuin of in het park.

Gastbeoordeling

“De ligging van het hotel is erg mooi, kamers mooi, personeel erg vriendelijk, ontbijt en diner lekker, voor herhaling vatbaar.”

De omgeving

Verken Brabant wandelend of op de fiets, u kunt vanuit Hotel De Villa alle kanten op! Bezoek de zandvlakten, bossen en heide van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Ontdek het magische Nederlandse rivierenlandschap of geniet op het water van het unieke Nationaal Park de Biesbosch. Een (mid)dagje de stad in? Breda, Tilburg en Den Bosch zijn binnen handbereik. Voor een ultiem kinderuitje bereikt u binnen een kwartier de wereld vol wonderen van de Efteling.

Het restaurant

U mag de lunch en het diner niet missen in restaurant-brasserie Winkk, het à-la-carte-restaurant van hotel De Villa. De Logis-keten kent de drie felbegeerde ‘stoofpotten’ immers niet zomaar toe. Het is de bevestiging dat Winkk een stijlvolle brasserie is met producten van hoge kwaliteit en een uitstekende service. Winkk trakteert u op biologische regionale streekgerechten. De chef-kok bereidt deze verse (h)eerlijke producten graag net even anders en zijn menukaart wisselt met de jaargetijden. Goed teken: in Winkk zijn vaak ook niet-hotelgasten te vinden. Voor hotelgasten wacht in de ochtend in de brasserie een heerlijk ontbijt met vers brood en eitjes.

Vergader- en feestlocatie

Een vergadering of feest organiseren in een uniek historisch Brabants hotel? Informeer bij hotel De Villa naar de mogelijkheden (info@hoteldevilla.com).


Proef de authentieke 19de-eeuwse sfeer en boek nu uw kamer, vergadering of feest bij hotel De Villa.

Boek direct bij het hotel
Contactgegevens
Hoge Ham 124
5104 JK Dongen

+31 (0) 162 320 880
Website