Hotel De Zwaan

Hotel brasserie De Zwaan, een monumentaal stadshotel grenzend aan een enorme kasteeltuin. Hier vindt u het beste van twee werelden. De prachtig gerenoveerde villa staat in het centrum van het Twentse vestingstadje Delden.

Eigenaren Katja en Martijn ten Broeke laten u vol overtuiging genieten van de Twentse gastvrijheid in ‘de huiskamer van Twente’. De ruime kamers van het hotel worden geroemd om hun comfort en uitstraling. Bij mooi weer is het goed ontspannen op het terras van dit authentieke stadshotel. Een toplocatie om te genieten met z’n tweeën.

Gastbeoordeling

“Fijn hotel, met het comfort van nu maar de uitstraling van toen. Heerlijk geslapen en vervolgens lekker lang ontbeten in de sfeervolle serre. Precies wat je van een hotel mag verwachten. Prettige bediening.”

De omgeving

Hotel De Zwaan grenst direct aan het vierduizend hectare metende landgoed Twickel. Wandel eindeloos door de kasteeltuinen en bossen, pauzeer in de theeschenkerij of doe ideeën op in de ommuurde moestuin. In het stadje Delden vertellen historische panden en pleintjes hun eigen verhaal. Vanuit het hotel voeren talrijke fiets- en wandelroutes u langs de mooiste landschappen en gezellige dorpjes. Hengelo en Enschede liggen op nog geen kwartier rijden van het hotel.

Het restaurant

Hotel De Zwaan is terecht trots op waardering met welgeteld vier Logis-‘stoofpotten’ voor de brasserie. De Logis-keten kent zelden vier van deze felbegeerde stoofpotten toe. Het is de bevestiging dat de brasserie zeer stijlvol is, producten worden gebruikt van hoge kwaliteit en dat er een uitstekende service wordt gegeven. Het is puur genieten bij brasserie De Zwaan. De gerechten op zowel de á-la-carte dinerkaart als de lunchkaart bevatten pure, verse en lokale producten maar ook wildproducten. Daarnaast ontwikkelt de chef iedere maand een prachtig seizoensgebonden driegangen maandmenu.

Vergader- en feestlocatie

Een vergadering of feest in ‘de huiskamer van Twente’ organiseren? Informeer bij hotel De Zwaan naar de mogelijkheden (info@dezwaandelden.nl).

Beleef het comfort van nu met de uitstraling van toen en boek nu uw kamer, vergadering of feest bij hotel De Zwaan. Gewoon genieten zoals het hoort.

Boek direct bij het hotel
Contactgegevens
Langestraat 2
7491 AE Delden

074-3761206
Website