De Klomp - Charme Hotel & Restaurant

In de betoverende natuur van het Overijsselse Vechtdal vindt u Landgoed Vilsteren. En op dat historische landgoed, aan de oever van de levendige regenwaterrivier de Vecht, ligt sinds 1839 De Klomp. Een rustiek landhuis met een oorspronkelijk rieten dak, omringd door aangelegde tuinen en een heerlijk terras.


Eigenaren Gert-Jan en Iris van Lochem  runnen het compleet gerenoveerde charme hotel & restaurant met enorm veel persoonlijke toewijding. Op de twaalf zeer comfortabele hotelkamers komt u volledig tot rust en ontbreekt het u aan niets. U voelt zich altijd thuis. Ook als u met een drankje ontspant bij de openhaard in de knusse lounge. Kortom: De Klomp is een ideale stek voor een weekend of midweek weg met familie, vrienden of knus z’n tweeën.

Gastbeoordeling

“Het eten was voortreffelijk maar de rest ook. Heel fijn om zo verwend te worden.”

De omgeving

Haal als wandelaar uw hart op langs het bekende Vechtdalpad of maak vanuit Herberg de Klomp een ontspannen boswandeling. Fietsen kan ook volop: naar de Sahara (zandverstuiving), de Archemerberg, de Lemelerberg of langs de vele kastelen die het Vechtdal rijk is. Ontdek de pracht van de Vecht en huur een (motor)boot of kano. Een (mid)dagje de stad in? Hanzestad Zwolle, Ommen, Dalfsen of Hardenberg zijn tussen de vijftien en dertig minuten bereikbaar en het hele jaar door de moeite waard.

Het restaurant

Het à-la-carte-restaurant van De Klomp is zeker de moeite waard. De Logis-keten kent niet zomaar de drie felbegeerde ‘stoofpotten’ toe. Het is de bevestiging dat het een stijlvol restaurant betreft met producten van hoge kwaliteit en een uitstekende service.Zowel de brasserie als het restaurant van De Klomp serveren gerechten die door de Franse keuken zijn geïnspireerd. Er wordt gewerkt volgens een ‘groene’ bedrijfsfilosofie. Dat wil zeggen dat de gerechten van de regelmatig wisselende menukaart niet alleen ambachtelijk worden bereid, maar dat producten ook zoveel mogelijk uit eigen streek komen.

Vergader- en feestlocatie

Een kleinschalige vergadering of feest in intieme en landelijke sfeer organiseren? Informeer bij De Klomp – Charme Hotel & Restaurant naar de mogelijkheden (info@herbergdeklomp.nl).

Maak het zelf mee en boek nu uw ideale verwenmoment, vergadering of feest bij De Klomp – Charme Hotel & Restaurant.

 

Boek direct bij het hotel
Contactgegevens
Vilsterseweg 10
7734 PD Vilsteren

0529-459000
Website