Hotel Restaurant Zalen Hoogeerd

Aan de prachtige Maasoevers ontdekt u bovenop de dijk in Niftrik het honderdveertig jaar oude familiebedrijf Hoogeerd. Ooit een boerderij met café, thans een volledig verbouwde horecabestemming met negenendertig comfortabele kamers, een restaurant en vijf vergader- en feestzalen. Het bedrijf is echt een begrip in de gemeente Wijchen.

Marieke Oosterhout-Lepoutre, directe nazaat van de originele eigenaren, zwaait in hotel restaurant zalen Hoogeerd al jaren een zeer persoonlijke en servicegerichte scepter. Ontdek de Hoogeerd-gezelligheid en het adembenemende uitzicht over de Maasoevers vanuit het restaurant, terras en enkele van de negenendertig kamers.

Gastbeoordeling

“Mooie locatie aan het water, tevens mooi wandel en fiets gebied, goed verzorgd restaurant, vriendelijk personeel, ontbijt goed en voldoende keuze.”

De omgeving

Hotel restaurant zalen Hoogeerd bevindt zich op een rustige, landelijke plek aan de oevers van de indrukwekkende rivier de Maas. U wordt betoverd door het magische uitzicht over de rivier. Omgeving verkennen? Het rivierenlandschap biedt volop wandel- en fietsmogelijkheden. Kies voor de Maas- en Waaloevers, polders, dijken en bosgebieden, of voor themaroutes zoals de Wijchense Plattelandsroute of de Liberation Route Nijmegen. Per boot ervaart u de grootsheid van de Maas nóg beter. Een (mid)dagje de stad in? Hoogeerd ligt op slechts een kwartier rijden van Oss en de ruim tweeduizend jaar oude stad Nijmegen.

Het restaurant

Ontbijten, lunchen en dineren met een uniek uitzicht over de Maas. Dat kan in het gezellige Hoogeerd-restaurant. Er wordt een traditioneel Nederlandse á-la-carte en plate-menu gevoerd. De chef-kok vernieuwt het menu regelmatig en serveert dagverse producten van regionale leveranciers. In het sfeervolle huiskamercafé kunnen gasten de hele dag voor consumpties terecht.

Vergader- en feestlocatie

Hotel restaurant zalen Hoogeerd beschikt over diverse vergaderruimtes en vijf grote zalen die geschikt zijn voor alle soorten evenementen. De ligging is ideaal: Hoogeerd is snel en makkelijk bereikbaar vanaf de A50, A73 en A326. Ideaal voor een tussenstop of bespreking.

Ontdek de Hoogeerd-gezelligheid en het adembenemende uitzicht en boek nu uw ideale verwenmoment, vergadering of feest bij hotel restaurant zalen Hoogeerd. Tot kijk op de dijk!