Hotel & Restaurant Lunia

Ontdek het monumentale hotel restaurant Lunia in het rustige en charmante Friese dorpje Oldeberkoop. Het historische familiehotel uit 1861 ademt nog echt de sfeer van vroeger tijden.

Eigenaren Kim Linse en Marcel Schwirz hebben het kleinschalige hotel stap voor stap smaakvol aangepast en uitgebreid in hun eigen stijl. Zij staan garant voor persoonlijke aandacht en een gastvrij verblijf.Kom zalig bij in de serene rust die de achttien kleurrijke en ruime kamers bieden. Of ontspan bij mooi weer op het grote terras.

Gastbeoordeling

“Lunia combineert een aangename warme omgeving die eerder doet denken aan een privé landhuis met professioneel en ongedwongen personeel. Fantastisch gedineerd.”

De omgeving

Logis-hotel Lunia ligt aan de rand van de lommerrijke Friese bossen. Het nationaal park Drents-Friese Wold bevindt zich op vijftien minuten rijden van het hotel. Wandel- en fietsliefhebbers hebben vanuit hotel Lunia keuze uit een ruim aanbod aan wandel- en fietsroutes. Een (mid)dagje de stad in? Leeuwarden en Groningen liggen op zo’n drie kwartier rijden van Lunia.

Het restaurant

Het à-la-carte-restaurant van hotel Lunia is echt de moeite waard. De Logis-keten kent niet zomaar de drie felbegeerde ‘stoofpotten’ toe. Het is de bevestiging dat het een stijlvol restaurant betreft met producten van hoge kwaliteit en een uitstekende service. Verantwoordelijk voor dit culinaire niveau is de jonge en ambitieuze chef-kok Wilco Aardema. Zijn menukaart biedt een fraaie keuze aan seizoens- en streekproducten. De enthousiaste top-kok kookt op klassieke Franse wijze met een moderne slag. De vermelding in 2017 van restaurant Lunia in de rode Michelingids benadrukt Aardema’s kooktalenten nog eens.

Vergader- en feestlocatie

Een vergadering, receptie, workshop, lezing, feest of bruiloft in ons prachtige pand in de Friese bossen organiseren? Informeer bij hotel Lunia naar de mogelijkheden (info@lunia.nl).

Trouwen kan ook bij Lunia: ons hotel is een officiële alternatieve trouwlocatie!

Proef, beleef en verwonder zelf en boek nu uw kamer, vergadering of feest bij hotel Lunia (www.lunia.nl).

Boek direct bij het hotel
Contactgegevens
Molenhoek 2
8421 PG Oldeberkoop

0516-452555
Website