Hotel Auberge de Moerse Hoeve

Hotel Auberge De Moerse Hoeve is een schitterend gerenoveerde boerderij en is gelegen in De Moer, dichtbij de Efteling. De boerderij wordt beheerd door een familie. 

Je verblijft in één van de comfortabele hotelkamers zowel voor zakelijk als privé-verblijf met een aangename, ontspannende ambiance. De kamers zijn allen voorzien van een badkamer met douche en toilet, een televisie, lits jumeaux, een kluisje. Ook binnen is er voor de kinderen een speelhoek aanwezig. In de ochtend kun je genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. In dit hotel zijn uw huisdieren toegestaan. Het restaurant is stijlvol ingericht, u kunt hier heerlijk eten met telkens weer nieuwe culinaire verrassingen. U kunt bij Auberge De Moerse Hoeve terecht voor feesten, partijen, buffetten en barbecues. Ook is het mogelijk om zakelijke gelegenheden te organiseren, zoals vergaderingen en bijeenkomsten.

Gastbeoordeling

“Mooie horecagelegenheid met middelgroot terras. Prima lunch-en dinerkaart. Bestel hier cappuccino, en u weet niet wat u ziet; grote verrassing!!.”

De omgeving

 

Auberge De Moerse Hoeve is gelegen in een zeer bosrijke omgeving en is uitstekend voor een fiets- of wandeltocht door de prachtige natuur omgeving. U kunt een bezoek brengen aan de Loonse en Drunense Duinen en Landgoed Huis ter Heide, twee aantrekkelijke en unieke natuurgebieden. De Moerse Hoeve is een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan de Efteling, museum De Pont, het Nederlands Textielmuseum, de St. Joachimskerk, de Beekse Bergen of een van de nabij gelegen golfbanen.

 

Het restaurant

 

Op de kaart van Auberge de Moerse staan typische restaurantgerechten met een eigentijdse twist, voor alle momenten van de dag. Onze koks worden geïnspireerd door de seizoenen, specialiteiten en producten uit de streek. Daarom vindt u op de kaart van de Moerse Hoeve bijzondere streekgerechten en seizoensproduchten, die elk kwartaal wisselen. 

 

Vergader- en feestlocatie

Een receptie, een afscheidsborrel, een huwelijksfeest of een verjaardag......

Wij beschikken over drie zalen en een privé-terras, waar u met groepen vanaf 20 personen to 300 personen terecht kunt.
Auberge de Moerse Hoeve is de ideale locatie om uw bijzondere momenten te vieren. Wij hebben alles in huis om van uw partij een onvergetelijk moment te maken!

Onze gasten kiezen voor een feest bij Auberge de Moerse Hoeve vanwege de uitgebreide mogelijkheden en zeer persoonlijke benadering. Wij doen er alles aan om u alles uit handen te nemen zodat u onbekommerd kunt genieten. Uw gezelschap beland bij ons in gastvrije armen.

Maak het zelf mee en boek nu uw ideale verwenmoment, vergadering of feest bij Hotel Auberge de Moerse Hoeve.

Boek direct bij het hotel
Contactgegevens
Heibloemstraat 12
5176 De Moer - Tilburg

013 5799988
Website
Arrangementen