Hotel & Restaurant Crasborn

Midden in het historische hart van het tien eeuwen oude ‘witte stadje’ Thorn ontdekt u hotel-restaurant Crasborn. Het gezellige familiehotel (sinds 1912) is een begrip in Thorn en omgeving.

En dat is mede dankzij de signatuur van eigenaar Alphons de Leeuw. Hij staat garant voor een lange traditie van goed Limburgs gastheerschap, oog voor detail en individuele aandacht. De elf hotelkamers zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien.Het voorterras biedt een mooi uitzicht op de prachtige Abdijkerk die dateert uit circa 970 na Chr. Kerk? Klokken? Maakt u zich geen zorgen, alle hotelkamers zijn gelegen aan de rustige achterkant. Dat betekent heerlijk slapen en niet worden gestoord door klokkengelui óf straatlawaai.

Gastbeoordeling

“Zeer vriendelijk, kwaliteit volgens de prijs zeer goed, zeer lekker verzorgd avondmaal en goeie prijs, prachtige bedden, ruime kamer, internet kosteloos.”

De omgeving

Verken direct vanuit Thorn wandelend of fietsend de idyllische dorpjes rondom de waterrijke omgeving van de Maas en de betoverende Midden-Limburgse Maasplassen. Het unieke fietsknooppuntensysteem brengt u waar u maar wilt. Neem de tijd om Thorn te ontdekken met haar historische kern met pittoreske witte huisjes en vele authentieke panden uit de 15e tot de 18e eeuw. Het lieflijke stadje biedt een scala aan mogelijkheden voor ontspanning, zowel in recreatief, cultureel als historisch opzicht.

Het restaurant

Maak in restaurant ‘De Hoeskamer’, op het terras of in ‘de Wintertuin’ kennis met de Bourgondische keuken van hotel Crasborn. De uitgebreide lunch- en dinerkaart bevatten Limburgse en Euregionale streekgerechten (bijvoorbeeld ‘Zoer Vleisj’) en seizoen specialiteiten (zoals asperges en wildgerechten). Verse producten van het seizoen vervullen hierbij een belangrijke rol.Bij al dit heerlijks worden vanzelfsprekend de verschillende wijnen van wijngoed Thorn geschonken. Ook is hotel Crasborn met recht trots op de circa veertig verschillendepannenkoeken die nog op grootmoeders wijze in de koekenpan met roomboter worden gebakken.

Vergader- en feestlocatie

Een vergadering of feest in Limburgse historische omgeving organiseren? Informeer bij hotel-restaurant Crasborn naar de mogelijkheden (info@hotelcrasborn.nl).

Kort gezegd: Kom naar het witte stadje Thorn en boek nu uw kamer, vergadering of feest bijhotel-restaurant Crasborn! Thorn, u moet er geweest zijn!

Boek direct bij het hotel
Contactgegevens
Hoogstraat 6
6017 AR Thorn

0475-561281
Website