Hotel & Restaurant De Brabantse Biesbosch

Een bever bouwt zijn dam in de kreek, de visser werpt zijn hengel uit, een ree kijkt verschrikt op… een dag uit het leven in Nationaal Park de Biesbosch. En midden in dit eldorado voor natuurliefhebbers, watersporters, wandelaars en fietsers ligt hotel de Brabantse Biesbosch.

Eigenaren Pieter en Liesbeth Venus kennen het beschermde Nationaal Park op hun duimpje. Zij wijzen u graag de weg op de vele fiets-, wandel- en waterwegen. De zeven kamers van het sfeervolle familiehotel zijn ruim en luxe. U heeft vanuit elke kamer een riant uitzicht over de betoverende Biesbosch. De stilte van de natuur is oorverdovend, ook tijdens de aardedonkere nachten. Terwijl u op het terras naast het hotel geniet van een hapje en een drankje vermaken de kinderen zich in de speeltuin.

 

Gastbeoordeling

“Geweldig personeel, thuisgevoel, zeer rustige omgeving in prachtige natuur. Ruime kamer en badkamer.”

De omgeving

Vanuit het hotel bent u direct op pad voor een wandeling langs ruige paden of een kanotocht door de mysterieuze wereld van wilgenvloedbossen. Laat u verrassen door de veelzijdige fauna en flora of zoek uw weg door een doolhof van kreken. U maakt zelfs kans om een zee- of visarend te spotten in de Noordwaard. Bezoek het Biesboschmuseumeiland of stap in een fluisterstille rondvaartboot.

Een (mid)dagje geen natuur maar cultuur snuiven in de stad? In de directe omgeving vindt u historische steden zoals Dordrecht, Gorinchem en Woudrichem met vele musea, glasstad Leerdam en slot Loevestein. Kinderuitje: de wondere wereld van de Efteling ligt op een half uur rijden van het hotel.

Het restaurant

Direct naast het hotel bevindt zich een eethuis. Bij reservering wordt een dagelijks wisselend menu geserveerd.

Geniet van het buiten zijn en van elke minuut weer iets nieuws ontdekken. Boek nu uw kamer bij hotel de Brabantse Biesbosch. Verwonder en bewonder.

Boek direct bij het hotel
Contactgegevens
Spieringsluis 6
4251 MR Werkendam

0183-504248
Website