Logis hotel & restaurant het Wapen van Elst

Ontdek in het rustieke dorpje Elst in de fraaie Betuwse natuur het gemoedelijke familiehotel het Wapen van Elst. Het hotel ligt op een bijzondere centrale plek tussen de groenste stad van Europa (Arnhem) en de oudste stad van Nederland (Nijmegen).

De familie Carabain zorgt al sinds 1946 voor een gastvrije en persoonlijke touch. U zult ontdekken dat het personeel tijd maakt voor een praatje. De warmte straalt u tegemoet. Ontspan in het gezellige café, op het terras of in de serre. De veertig eigentijdse kamers van Het Wapen van Elst zijn comfortabel ingericht. In de twee suites kunt u bovendien onderdompelen in uw eigen bubbelbad.

Gastbeoordeling

“Receptie was vriendelijk en behulpzaam, lekker eten en ontbijt, mooi terras, mooie fietsen te huur, omgeving heel mooi en gezellig stadje.”

De omgeving

Elst ligt middenin de Betuwe, een prachtig vlak gebied om heerlijke fiets- en wandeltochten te maken. Het hotel ligt niet ver van Nationaal park de Hoge Veluwe en het Rijk van Nijmegen. Mooie natuurgebieden om in te wandelen. Voor de fervente fietser zijn bijvoorbeeld de fietsroute langs de Neder-Rijn of de Libaration Fietsroute Arnhem of Nijmegen echte aanraders. Het evenementencomplex en stadion Gelredome ligt op acht kilometer afstand.


Het restaurant

Eerlijk en heerlijk tafelen, daar staat het Wapen van Elst voor. Ondanks de eenvoudige menukaart eet u met veel smaak. Want de kok houdt van zijn vak en zijn kookkunsten zijn tongstrelend. Alle gerechten zijn ambachtelijk met verse producten bereid. De kok stelt desgewenst ook een heerlijk verrassingsmenu voor u samen. In het café van het Wapen van Elst is op ieder moment van de dag tijd voor een drankje of snack.

Vergader- en feestlocatie

Een vergadering of feest organiseren middenin het natuurschoon van de Betuwe? Informeer bij hotel het Wapen van Elst naar de mogelijkheden (info@wapenvanelst.nl).

Ervaar de rustieke Betuwse rust en gastvrijheid en boek nu uw kamer, vergadering of feest bij hotel het Wapen van Elst. Het Wapen van Elst, daar voelt u zich thuis.

Boek direct bij het hotel
Contactgegevens
Dorpsstraat 28
6661 EL Elst

0481-371496
Website