Hotel Het Wapen van Harmelen

Aan de Oude Rijn, vlakbij Utrecht vindt u hotel Het Wapen van Harmelen. Een uitgesproken familiehotel dat in een landelijke omgeving in het groene hart van Nederland ligt.

De familie Stelling en het team runnen een uitermate gezellig en gastvrij hotel waar persoonlijkheid een gewaarborgd fenomeen is.Of u nu zakenreiziger bent of toerist: u treft in Harmelen een honderd jaar oud, volledig gerenoveerd hotel aan met moderne en zeer comfortabele voorzieningen. De kamers zijn erg goed verzorgd en ruim, een groot aantal kijkt uit over de weilanden. Bij mooi weer ontspant u op het hotelterras. Een heerlijke plek om van de zon te genieten.

Gastbeoordeling

“Heerlijk ontbijt buffet, mooie kamer en vriendelijke medewerkers.”

De omgeving

Logis-hotel Het wapen van Harmelen vormt een goede uitvalsbasis voor zowel een zakelijk verblijf als toeristische uitstapjes. Op slechts 8 km ligt het zakencentrum de Utrechtse Jaarbeurs en het NS Centraal Station. Utrecht is tevens de stad met mooie grachten en werfkelders. Op vier kilometer ligt kasteel De Haar te Haarzuilens, het grootste en meest sprookjesachtige kasteel van Nederland dat werd gesticht in de veertiende eeuw. Het hotel ligt in het groene Hart, een waardevol stukje natuur met oude veenweidegebieden en karakteristieke Oudhollandse stadjes en dorpen. Een fantastische omgeving om te wandelen of te fietsen.

Het restaurant

Hotel Het wapen van Harmelen heeft een uitstekend restaurant met à-la-carte gerechten, seizoenspecialiteiten en uitgebreide lunchmogelijkheden. Het menu wordt regelmatig aangepast met mooie nieuwe (seizoens)gerechten. U kunt ook kiezen voor het dagelijks variërende driegangenmenu. In de gezellige bar naast het hotel kunt u de hele dag drankjes en snacks bestellen.

Vergader- en feestlocatie

Een vergadering of feest organiseren in het groene hart van Nederland? Informeer bij hotel Het wapen van Harmelen naar de mogelijkheden (info@hotelharmelen.nl).

Ervaar de gastvrijheid en voel u thuis bij hotel Het wapen van Harmelen en boek nu uw kamer, vergadering of feest.

Boek direct bij het hotel
Contactgegevens
Dorpsstraat 14
3481 Ek Harmelen

0348-441203
Website