Hotel & Restaurant De Gravin van Vorden

Het pittoreske Gelderse Achtkastelendorp Vorden herbergt al jaren hotel De Gravin van Vorden. Een sfeervol dorpshotel met een uitmuntend restaurant.

Eigenaar Henk Schulz en zijn team zorgen altijd voor een hartelijke ontvangst. U voelt zich snel thuis. Het Achterhoekse hotel telt veertien kamers en een appartement in de tuin. Kies uit een budgetkamer (als u bijvoorbeeld een Pieterpad-wandelaar bent), standaardkamer, comfortkamer, luxere kamer of het royale tuinappartement. 's Zomers is het heerlijk toeven in de tuin of op het voorterras.

Gastbeoordeling

“De eigenaar is een erg goede kok (zie de wildmenu's!) en zijn vrouw een aardige gastvrouw. Goede locatie aan de rand van het dorp. Heerlijk rustig achterterras met zon. Ik kom hier dan ook al jaren regelmatig.”

De omgeving

Vorden ligt midden tussen uitgestrekte bossen en landerijen. De omgeving herbergt een grote verscheidenheid aan wandel- en fietsroutes. Fiets bijvoorbeeld tussen de bossen en landerijen door langs de acht kastelen die aaneengeregen al honderd jaar als 'Achtkastelenroute' door het leven gaan! Of kies voor de Natuurmonumenten-wandeling naar het landgoed van kasteel Hackfort, het Trekvogelpad of het bekende Pieterpad dat langs het hotel loopt. Een (mid)dagje de stad in? Met de auto is het zowel naar Doetinchem als Deventer zo’n vijfentwintig minuten rijden. In Zutphen bent u met tien minuten. Het Nationaal Park De Hoge Veluwe bereikt u binnen vijfentwintig minuten.

Het restaurant

Het stijlvolle restaurant van dit vriendelijke dorpshotel biedt producten van hoge kwaliteit en een uitstekende service. Het is een waar culinair genoegen. Deze kwaliteit wordt nog eens onderstreept door de toekenning van drie ‘stoofpannen’ door de Logis-keten. Het is de bevestiging dat het een stijlvol restaurant betreft met producten van hoge kwaliteit en een uitstekende service. In het restaurant van De Gravin van Vorden wordt naar de seizoenen gekookt. ‘s Zomers voert de regionale Zuid-Franse keuken de boventoon. In de winter bestaat het grootste deel van de kaart uit Nederlandse en Achterhoekse wildgerechten.

 

Ervaar de Achterhoekse gastvrijheid, persoonlijke aandacht en cultuur en boek nu uw kamer bij hotel De Gravin van Vorden.