Hotel Zeezicht

Aan de historische zeehaven in hartje Harlingen vindt u hotel Zeezicht. Het statige honderd jaar oude monumentale pand ligt pal aan de ingang naar de Waddenzee (Unesco Werelderfgoed). Vanaf het terras aan het water ziet u de schepen en vissersboten bijna letterlijk naar binnen varen.

Dompelt u zich gerust onder in de alom geroemde persoonlijke en gastvrije aanpak van de zussen Tessa en Jenny Postma. Ervaar bovendien het comfort van de ruime hotelkamers die uw verblijf uitermate aangenaam zullen maken.

Tegenover het hotel ligt de veerpont naar Vlieland en Terschelling. De oversteek is eenvoudig: bootkaartjes bestelt u bij het hotel, uw auto parkeert u desgewenst in de overdekte stalling. Kortom: de beste waddenvakantie begint in hotel Zeezicht.

Gastbeoordeling

“Zeer aardig personeel. Super gelegen! Uitzicht over de haven en de Waddenzee. Prachtig.”

De omgeving

Bezichtig om te beginnen het opvallende monumentale pand ‘het Zeekasteel’ waarin hotel Zeezicht is gevestigd. Geboren Harlinger Simon Vestdijk benoemde de voormalige herensociëteit al in zijn vroege werk. Bovendien is de haven van Harlingen uniek als enige binnenhaven met eb en vloed. Het is ook goed toeven in de restaurants, op de Harlingse terrasjes, in de kroegen en op het strand van de stad der ‘Tobbedansers’. En best bijzonder: Harlingen is verbonden met één van de grootste natuurgebieden van West-Europa: de Waddenzee (Unesco Werelderfgoed).

Het restaurant

In het Zeezicht restaurant, de serre of het (overdekte) terras kunt u een keuze maken uit het internationale seizoensgebonden menu met vis- en vleesspecialiteiten. Ondertussen geniet u van het uitzicht op de haven. De chef bereid iedere maand met plezier een wisselend driegangenmenu.

Vergader- of feestlocatie

Een vergadering of feest organiseren aan de ingang van de Waddenzee? Informeer bij hotel Zeezicht naar de mogelijkheden (info@hotelzeezicht.nl).

Ervaar de gastvrijheid van een unieke maritieme omgeving en boek nu uw kamer, vergadering of feest bij hotel Zeezicht.

Boek direct bij het hotel
Contactgegevens
Zuiderhaven 1
8861 CJ Harlingen

0517-412536
Website