Strandhotel Camperduin

Het stoere Strandhotel Camperduin vindt u op honderd meter van het strand aan de Noord-Hollandse kust in Schoorl, voorbij Alkmaar. Het familiehotel is een echte ontdekking, gelegen op een unieke kruising van zee, strand, duin en polder. Het is louter genieten van rust, ruimte, stiltes en stormen.

Gastvrijheid, persoonlijke aandacht én gasten optimaal informeren over de historische omgeving is al ruim dertig jaar de signatuur van eigenaar Jos Jansen. Het strandhotel heeft vijfentwintig kamers en suites en vier appartementen waarvan één zelfs met zicht op zee. De inrichting is smaakvol, de kamers comfortabel, de suites luxueus en het uitzicht natuurlijk altijd weergaloos. Genieten op het terras aan zee met een drankje en hapje maakt uw verblijf onvergetelijk.

Beoordeling van een van de gasten

“De Locatie is super, omgeving grandioos, personeel heel vriendelijk en een gezellige informele sfeer.”

De omgeving

Door massale zandopspuitingen is het strand bij Camperduin onlangs aanzienlijk uitgebreid. Er ligt nu ook een echte lagune voor Camperduin. Dit biedt nóg meer mogelijkheden voor fiets- of mountainbiketochten en lange wandelingen over het strand. Maar vergeet hierbij vooral het prachtige Schoorlse duingebied niet. Vanzelfsprekend zijn er bij de nieuwe strandlagune en in zee tal van watersportfaciliteiten mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan kitesurfen, windsurfen, suppen en branding raften. Een (mid)dagje de stad in? De historische stad Alkmaar en het kunstenaarsdorp Bergen bereikt u binnen twintig minuten, Amsterdam ligt op drie kwartier rijafstand.

Het restaurant

Hoog op de laatste duintop ligt Struin, het strandrestaurant van Strandhotel Camperduin. In dit à-la-carte-restaurant dineert u met een weergaloos uitzicht op zee. In het hoogseizoen bereidt de kok dagelijks wisselende drie-gangen menu’s. De kaart en de menu’s zijn afgestemd op het seizoenaanbod en bereid met natuurlijke producten uit de streek, Europa en de rest van de wereld. Het ontbijt wordt ’s morgens aan tafel geserveerd in het ontbijtrestaurant met een terras dat grenst aan de duinen.

Vergader- en feestlocatie

Een vergadering of feest organiseren aan de kust? Informeer bij Strandhotel Camperduin naar de mogelijkheden (info@strandhotel_camperduin.nl).

Ontdek de Camperduinse rust, ruimte, stiltes en stormen en boek nu uw kamer, vergadering of feest bij Strandhotel Camperduin. De mooiste plek aan de Noord-Hollandse kust.

Boek direct bij het hotel
Contactgegevens
Heereweg 395
1871 CL Camperduin Schoorl

072-5091436
Website