Stadshotel Doesburg

Gelegen aan een rivier van rust in een historische stad vol cultuur en gezelligheid. Dat is waar u het moderne Stadshotel Doesburg vindt, op de kade aan de IJssel.


Stadshotel Doesburg           

Gelegen aan een rivier van rust in een historische stad vol cultuur en gezelligheid. Dat is waar u het moderne Stadshotel Doesburg vindt, op de kade aan de IJssel. Een uitgelezen plek voor liefhebbers van stadse gezelligheid gecombineerd met natuur, cultuur en sportiviteit.

 

Gasten van het doorgewinterde horeca-echtpaar Joost & Rian Smeltink voelen zich helemaal thuis in één van de vierentwintig comfortabele boetiekstijl-kamers. Ook de rest van het hotel ademt dezelfde huiselijke sfeer. Zoals bijvoorbeeld Restaurant De Kade dat ook nog eens een prachtig panoramisch terras heeft aan de rivier.
 

 

Gastbeoordeling

“Ontbijt was prima, personeel is erg vriendelijk en gastvrij. Schitterend terras in de zon (we hadden geluk met het weer) en op loopafstand van het oude centrum. Aanbevelenswaardig voor onze familie en vrienden.”

De omgeving

Wat kunt u in Doesburg en omgeving doen? De grote diversiteit aan mogelijkheden maakt het de gasten van Stadshotel Doesburg soms wel eens lastig om te kiezen.

Gaat u het water op, struinen door het middeleeuwse Hanzestad-centrum, shoppen in de karakteristieke boetiekjes of pakt u gezellig een terrasje? Of wordt het golfen, Burgers Zoo, het Openluchtmuseum of museum More? Nog een aanrader: wandelen of fietsen in de rijke natuur van de Achterhoek, nationaal park Veluwezoom of langs de IJssel. Nog niet uitgekeken? Nederlands kleinste stadje Bronckhorst en het bruisende Arnhem liggen vlakbij.

Het restaurant

Sla lunch of diner in Restaurant De Kade niet over! Chef-kok Ed Strick bereidt met plezier de meest smakelijke gerechten voor u van uitsluitend verse producten. Hij heeft een uitgebreid en gevarieerd Frans georiënteerd à-la-carte menu samengesteld, waarbij ook aandacht is voor kindvriendelijke gerechten. Bij mooi weer geniet u van uw diner of verfrissing op het terras langs de stroming van de IJssel.

Vergader- en feestlocatie

De twee verzorgde vergaderruimtes van Stadshotel Doesburg bieden ruimte aan groepen van maximaal 8 tot 18 personen. Parkeren kan gratis in de hotelgarage, uw catering wordt naar wens ingevuld.

 

Heerlijk vertoeven op een unieke locatie? Koers af op de kade van Stadshotel Doesburg aan de IJssel en boek uw kamer, vergadering of feest! We ontmoeten u graag! www.stadshoteldoesburg.nl

 

Boek direct bij het hotel
Contactgegevens
Contre Escarpe 32
6981 BW Doesburg

0313-745888
Website