Over Logis Holland

Logis Holland is een groep van zelfstandige, maar intensief samenwerkende hotels. Op deze pagina leest u meer over de geschiedenis van Logis Holland, het Nederlandse deel van Logis Hotels.

We schrijven 1998 als Holland Hotels wordt gevormd door een fusie van Familie Hotels en Holland Hotels Hartverwarmend. Holland Hotels bestaat uit (relatief) kleinschalige hotels die niet tot een grote keten willen behoren, maar wel graag willen samenwerken.

De Holland Hotels staan in deze tijd bekend om de aantrekkelijke arrangementen die ze aanbieden, waarbij de beleving van de gast bovenaan staat. Vele gasten bezoeken één van de Holland Hotels, om te genieten van de gastvrije en persoonlijke service. Hierbij is een kenmerk dat de eigenaar ook de gastheer of gastvrouw is en dat ze zich als persoonlijk en karakteristiek profileren.

In 2011 is de groep Holland Hotels overgegaan in het Europees opererende Logis Hotels & Restaurants. De kenmerken zijn door de jaren heen echter hetzelfde gebleven. Op deze website kunt u ook bij de gemoedelijke Logis Hotels in Nederland een aantrekkelijk arrangement boeken, waarbij u zeker kunt genieten van de persoonlijke service en gastvrijheid, zoals u van Holland Hotels en Logis Hotels gewend bent.

Logis Hotels is een internationaal samenwerkingsverband van ruim 2.400 hotels in Andorra, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Portugal en Spanje. Het is hiermee de grootste keten van onafhankelijke hotel-restaurants in Europa.

Kenmerkend voor al deze accommodaties zijn een hartelijke ontvangst, comfortabele en goed verzorgde hotels, een uitstekende keuken waar met streekproducten wordt gekookt en een omgeving die uitnodigt om op verkenning te gaan. De Logis-hotellier heeft hart voor zijn accommodatie en zijn gasten en geeft graag tips over wat er zoals in de buurt te doen is.

De hotels worden ingedeeld op basis van een tot maximaal drie schoorsteentjes voor het verblijf en een tot maximaal drie stoofpotjes voor de keuken. Hotels op het hoogste kwaliteitsniveau zijn te herkennen aan het keurmerk Logis d’Exception. Zie voor meer informatie en boekingen www.logishotels.com of www.logisholland.nl