Logis Holland hotels & Le Creuset werken samen

Wees welkom bij de mooiste en meest gastvrije hotelketen van Nederland! Genieten is van alle tijden; of het nu lente, zomer, herfst of winter is, bij de Logis hotels laat elk seizoen zich van zijn mooiste kant zien! Zeker in dit najaar met de start van onze unieke samenwerking met Le Creuset. Onze keukens koken vindingrijke klassieke stoofgerechten. Le Creuset ontwikkeld de beste stoofpannen. Wanneer u heeft genoten van één van onze Le Creuset arrangementen ontvangt u een mini stoofpannetje als waardering van onze chefs mee als herrinnering voor thuis! 


De samenwerking

Vanaf 1 oktober kan er bij alle Logis hotels** een uniek Le Creusetarrangement worden geboekt rechtstreeks bij de Logis locatie van uw keuze. U ontvangt in het hotel uw mini stoofpannetje van Le Creuset cadeau als herrinnering voor thuis.

In alle Logis hotels liggen voor Logis gasten kortingsvouchers van 10% vrij te besteden bij  één van de vier bijzondere brandstores van Le Creuset in Nederland. (Den Bosch, Amsterdam, Den Haag & Maastricht) Bij aankoop van een product  in één van de brandstores van Le Creuset ontvangt u een kortingsbon van 10% vrij te besteden in een Logis hotel** naar keuze. 

Bij besteding van € 150,- in één van vier brandstores van Le Creuset ontvangt u een Logis hotel voucher waarmee u de derde nacht geheel gratis kunt verblijven. Als verlening van één van onze arrangemeten in uw Logis hotel naar keuze!**

 

 

**Uitgesloten van de actie zijn: Logis hotel de Zwaan, Logis hotel de Brabantse Biesbosch & Logis hotel de Gravin van vorden.