Vergaderen bij Logis hotels

Met bijna 20 hotels verspreid door heel Nederland is Logis Hotels een middelgrote maar toch heel persoonlijke hotelketen. Bij de unieke Logis locaties kunt u terecht voor zeer uiteenlopende zakelijke gelegenheden, zoals vergaderingen, trainingen, seminars, personeelsfeesten, bedrijfsborrels, congressen, lunches en diners.

Naast verschillende vergaderarrangementen vanaf 4 tot 56 uur bieden wij ook offertes op maat aan. Op praktisch alle locaties is het zakelijke verblijf te combineren met activiteiten of teambuilding mogelijkheden. Uiteraard is het ook mogelijk om te blijven overnachten. Logis hotels hechten daarnaast veel waarde aan een uitstekende keuken. Het noodzakelijke combineren met het aangename dat is waar Logis binnen Nederland voor staat. Vergaderen met uitzicht, hernieuwde energie opdoen en genieten van een prachtige plek. 

Zakelijk overnachten bij Logis Hotels

Maakt u regelmatig gebruik van hotelaccommodaties voor overnachtingen en/of vergaderingen? Neem dan gerust contact met ons op via 0573-298900. Het is mogelijk om afspraken te maken voor vaste prijzen in het hele land.